Schilder Lisse

Bent up op zoek naar een gevorderde schilder voor uw project in Lisse of omgeving? Dan zit u bij ons juist. Al tientallen jaren lang verzorgen wij de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden in woningen, bedrijfspanden en winkels. Bij schildersbedrijf Lisse kunt u bovendien rekenen op vakmanschap tegen een betaalbare prijs.

Ga snel naar

Waarom schildersbedrijf Lisse inhuren?

Heeft u een grote schilderklus? En twijfelt u nog of u de klus zelf gaat uitvoeren of dat u liever een professioneel schildersbedrijf inhuurt?
De voornaamste reden om zelf de kwast te pakken is natuurlijk de kostenbesparing. Hoewel het inschakelen van een schildersbedrijf inderdaad geld kost, levert het u wel het mooiste en meest duurzame resultaat op. 

Waarom klanten schildersbedrijf Lisse inhuren:

Werkzaamheden schilder Lisse

Heeft u een schilderklus in Lisse of omgeving? En bent u benieuwd welke werkzaamheden wij zoal uitvoeren?

Vaak wordt onterecht gedacht dat schilders alleen muren sauzen, maar wij doen meer! Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor het schilderen van een trap of kozijnen. Daarnaast geven wij u graag persoonlijk advies en weten wij alles over het onderhouden van schilderwerk.

Onze meest voorkomende werkzaamheden op een rijtje:

Binnen- en buitenschilderwerk in Lisse

Bij schilder Lisse kunt u terecht voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk. Wist u dat wij ook schilderwerk verzorgen aan monumentale panden?

Vrijblijvende offerte?

Schilder Lisse kosten

Wilt u uw schilderproject uitbesteden aan schilder Lisse? Hieronder ziet u een overzichtelijke prijsindicatie.

Soort schilderklusPrijs: incl. materiaal en btw
Binnen schilderen€ 30,- per m2
Buiten schilderen€ 35,- per m2
SauswerkV.a. € 10,- per m2
SpuitwerkV.a. € 6,- per m2

Verschil sausen en spuiten

Sausen is het aanbrengen van verf met een roller of kwast. Spuiten gebeurt met een verfspuit. Omdat sausen arbeidsintensiever is, ligt het tarief iets hoger. Voor kleinere oppervlakken wordt vaak voor sausen gekozen. Bij grotere oppervlakken kiest men eerder voor spuitwerk. Het voordeel van sausen is dan weer dat er minder afgeplakt hoeft te worden. Bij verfspuiten moet dit juist zeer secuur gebeuren omdat er veel spuitnevel vrij komt. 

Wilt u verzekerd zijn van het beste schilderonderhoud? Dan is het bij ons ook mogelijk om een schildercontract af te sluiten. Voor een vaste prijs zorgen wij dat uw schilderwerk continu bijgewerkt en onderhouden wordt. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen schilder Lisse

Bent u op zoek naar een schilder in Lisse of omgeving? En wilt u weten wat dat u precies gaat kosten? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Wilt u liever vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Aannemer Lisse

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.